Ana içeriğe atla

PEMBE ŞEKERLİ SICAK ÇİKOLATA KREMASI

Merhabalar,

Bu yazımda size sıcak çikolata veya sıcak kahvenin üzerine krema tarifi vermek istiyorum.



Renkli şekerlerle yapabileceğiniz bu kremayı çok beğeneceksiniz.

İhtiyacınız olanlar; renkli şekerler, süt kreması 

Öncelikle şekerleri mikserden geçirin.

Kremayı el mikseriyle iyice çırpın ve üzerine toz haline getirdiğiniz şekerleri ekleyin. Şekerden bir miktar ayırın.İçeceğinizin üzerine kremayı krema torbanızla sıkıp ayırdığınız şeker tozunda bir iki tutam fincanınızdaki kremanın üzerine serpin.

Kremaya şeker yerine çilekli,muzlu,fıstıklı isteğinize göre farklı pudingler de ekleyerek farklı renkler ve farklı lezzetler elde edebilirsiniz.

İşte bu kadar 😊
Sevgiler


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre

YUNAN KARİDOPİTA TATLISI

Malzemeler: ·         3 yumurta