Ana içeriğe atla

ÇİKOLATALI MUZ ÇUBUKLARI

Merhabalar,

Çikolata biz bayanların vazgeçilmezi gerçekten ne kadar çikolatalı tarif varsa hepsini denemek istiyorum. Hele ki cici cici sunumlar görünce dayanamıyorum.

Çikolata kaplı muzlar 


Dondurma çubuklarını muzlara geçirin. Benmari usulü erittiğiniz çikolataya batırın. Hatta bitter,sütlü,beyaz çikolatalarla farklılık yaratabilirsiniz. Muz çubuklarınızı çikolataya batırın ve dilerseniz sade dilerseniz de fındık,fıstık,ceviz kırığına batırın.

Beyaz çikolataya çok az gıda boyası yada çilek,böğürtlen gibi renk verebilecek meyvelerle karıştırarak farklı renklerde muz çubukları yapabilirsiniz.

İşte bu kadar 😊

Sevgiler

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre

YUNAN KARİDOPİTA TATLISI

Malzemeler: ·         3 yumurta