Ana içeriğe atla

Avene Cleanance Mat Tonik ve La Roche Posay Soyucu ve GözenekSıkılaştırıcı Tonik

Merhabalar,

Cilt bakım ürnleriyle ilgili sizlerle kullandığım ürünleri paylaşmaya devam ediyorum.

Cilt temizliği benim için çok önemli ve ben genelde dermokozmetik ürünler tercih ediyorum. Bu yazımda Avene Cleanance Mat tonikten bahsedeceğim.

Avene Cleanance Mat tonik cilde matlık sağlıyor ve tonik olarak aslında güzel bir ürün fakat çok çabuk bitiyor. 





Cildimdeki ölü deriden kurtulmak ve cildimin yenilenmesi için La Roche Posay micro exfoliating toniğe geçtim bir süredir onu kullanıyorum açıkçası bu tonikten daha çok memnun kaldım. La Roche soyucu tonik aslında yağlı ciltler için ve eczacı benim cildime ağır gelebileceğini söylemişti ama denemek istediğim için aldım. 



Avene Cleanance Mat toniğin içinde özel bir pudra var ve sanırım ciltteki matlığı sağlayanda bu pudra. Ben cildimdeki parlamadan ziyade arınmasına ve pürüzsüz olmasına önem verdiğim için La Roche ile devam etmeyi düşünüyorum. 
La Roche soyucu tonik hem çok güzel temizleyip ölü hücrelerden arındırırken aynı zamanda gözenekleri de sıkılaştırıyor.

Sizde kullandığınız ürünlerle ilgili yorumlarınızı paylaşın.

Sevgiler

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre

YUNAN KARİDOPİTA TATLISI

Malzemeler: ·         3 yumurta