Ana içeriğe atla

YVES ROCHER DUDAK BALSAMI



Merhabalar,

Yves Rocher'den favori ürünlerim.
Frambuazlı olan dudak balsamı tam anlamıyla vazgeçilmezim oldu.
Öncelikle doğal olduğunu bilmek ve bakım yapıyor olması benim için çok önemli.Frambuazlı oluşu da hoş kokusu sebebiyle şımartmıyor değil tabii :)
Bu ürünü neredeyse hergün kullanıyorum özellikle renksiz dudaklara sahipseniz çok hafif renk veriyor ki bu benim çok hoşuma gidiyor.
Ayrıca dudak çizgisini de belirginleştiriyor. Ruj yerine yoğun göz makyajıyla birlikte doğal bir makyajın tamamlayıcısı oluyor benim için.

Repair çeşidi ise içeriğinde bulunan Karite yağı sebebiyle kuruyan dudaklar için ideal.Ben özellikle mevsim geçişlerinde dudaklarım kuruduğu için tercih ediyorum.Çok etkili bir ürün,beğendim.Fakat renk vermediği için sürekli kullanımda Frambuazlısı bana daha uygun.

Özetle ben heriki üründen de çok memnun kaldım,kesinlikle tavsiye ederim.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAZE NANELİ LİMONLU FROZEN

Malzemeler: ·         Taze nane yaprakları, ·         Taze fesleğen yaprakları, ·         Limon kabuğu rendesinin ·         Buz ·         Hazır limonata Hazırlanışı: ·         Mikserinize dilediğiniz miktarda taze nane ve fesleğen yapraklarını, limon kabuğu rendesini, bol buz ve üzerine hazır limonatayı da koyup karıştırın. ·         Taze nane yaprakları ve limon dilimleriyle sunabilirsiniz.  

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre