Ana içeriğe atla

OREOLU MUZLU PUDİNG







Malzemeler:
1 paket Vanilyalı puding
3 orta boy muz (dilimlenmiş)
1 paket Oreo bisküvi
1 paket Krem şanti

Yapılışı:
Vanilyalı puding ve krem şantiyi paketlerinde tarif edildiği gibi hazırlayın,
Vanilyalı pudinginize muzları ilave edip blenderden geçirin,
Krem şantiyi buzdolabında bir süre soğumaya bırakın,
Kuplarınızın en altına 1 tane oreo bisküvi koyup üzerine muzlu pudingten biraz ekleyin.
Pudingin üzerine de krem şantiden bir miktar ekleyip kırılmış oreo bisküvi parçalarından ekleyin,
Üzerine tekrar muzlu puding ekleyin,
En üste krem şantiden ekleyip oreo kırıklarıyla süsleyin.

Yorumlar

  1. muzlu dışında çilekli de yapabilir miyim nasıl olur sizce denediniz mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın,sorunuzu geç gördüm kusura bakmayın.
      Ben siz sorduktan sonra denedim güzel olmuştu fakat benim tercihim muzlu :)
      Ayrıca vanilyalı pudingle de denemenizi tavsiye ederim. Çok keskin tatlar sevmeyenler için daha iyi olacaktır.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAZE NANELİ LİMONLU FROZEN

Malzemeler: ·         Taze nane yaprakları, ·         Taze fesleğen yaprakları, ·         Limon kabuğu rendesinin ·         Buz ·         Hazır limonata Hazırlanışı: ·         Mikserinize dilediğiniz miktarda taze nane ve fesleğen yapraklarını, limon kabuğu rendesini, bol buz ve üzerine hazır limonatayı da koyup karıştırın. ·         Taze nane yaprakları ve limon dilimleriyle sunabilirsiniz.  

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre