Malzemeler:
40 gram margarin
1 çay kaşığı karabiber
200 gr kuşbaşı et
4 diş sarımsak
3 adet domates
6 adet sivri biber
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın.
Biberleri de istediğiniz şekilde doğrayın.
Sarımsakları soyup kıyın.
Margarin dışındaki tüm malzemeyi çukur bir kapta karıştırdıktan sonra ısıya dayanıklı çok derin olmayan büyük boy toprak güvece veya tepsiye yayın.
Margarini ufak parçalar halinde kesip karışımın üzerine serpiştirin. Önceden ısıtılmış 150 dereceye ayarlı fırında 1,5-2 saat pişirin.
Üzerine kıyılmış maydanoz ve taze soğan serperek servis yapabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder