Malzemeler:
2 su bardağı süt
500 gr. çilek
2 kaşık tepeleme un
1 kaşık nişasta
1/2 su bardağı tozşeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
500 gr. çilek
2 kaşık tepeleme un
1 kaşık nişasta
1/2 su bardağı tozşeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
Kedi dili bisküvi veya sade kek
Krem şanti (krem şantiyi tarife göre süt ile hazırlayın)
Hazırlanışı
Önce çilekleri temizleyip yıkayın.
Süt, un ve nişastayı pişirin.
Kaynadığında yağı ekleyin ve biraz daha pişirmeye devam edin.
Kaselere dökün ve arasına çilekleri ve hafif ıslattığınız kedidili bisküvileri koyun.
Üzerini yeniden puding ile kaplayın.
Son olarak hazırladığınız krem şanti ile kuplarınızı süsleyerek en üste çilek koyarak süsleyin.
Yorumlar
Yorum Gönder