Malzemeler:
1 paket Vanilyalı Puding
1 paket Fındıklı Puding
1 paket Bitter Çikolatalı Puding
6 su bardağı süt (1,5 lt)
1,5 paket soğuk taze krema (300 ml)
50 gr beyaz kuvertür çikolata, eritilmiş
100 gr bitter kuvertür çikolata, eritilmiş
Yapılışı:
Vanilyalı Puding, Fındıklı Puding ve Bitter Çikolatalı Puding'i 500'er mililitre sütle ayrı tencerelerde pişirin.
Eritilmiş beyaz çikolatayı vanilyalı pudingle karıştırın.
Eritilmiş bitter çikolatanın yarısını fındıklı yarısını ise bitter çikolatalı pudingle karıştırın.
Soğuk taze kremayı mikserin yüksek devrinde çırparak sertleştirin.
Kremayı 3 parçaya bölüp her pudingle karıştırın.
Servis bardaklarınızın dibine bir parmak vanilyalı mus koyup buzlukta
15 dakika bekletin.
Bardakları buzluktan çıkarıp fındıklı ve bitter çikolatalı muslarla aynı işlemi tekrarlayın.
Buzlukta 1 saat soğutup buzdolabına alın. 2 saat buzdolabında beklettikten sonra arzuya göre üstünü meyvelerle süsleyerek servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder