Malzemeler:
1 paket Muzlu Puding
1,5 su bardağı süt (350 ml)
1 çorba kaşığı dolusu file fındık, kavrulmuş
1 adet milföy hamuru
1 paket Muzlu Puding
1,5 su bardağı süt (350 ml)
1 çorba kaşığı dolusu file fındık, kavrulmuş
1 adet milföy hamuru
Yapılışı:
Sütü ufak bir tencereye alıp içine pudingi ekleyin. Kaynama noktasına gelene kadar pişirip ateşi kısın. 1 dakika daha pişirip ateşten alın.
Kavrulmuş file fındıkları pudingle karıştırın.
Ufak tart kalıplarımızın içlerini ıslatıp pudingi hızlıca kalıplara pay edin. Buzdolabında 2-3 saat soğumaya bırakın.
Milföy hamurunu 220°C fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra elinizle ufalayın.
Muzlu puding tatlılarınızı kalıplardan çıkarıp tabağa alın. Üstüne milföy parçacıkları ekleyerek servis edin.
Sütü ufak bir tencereye alıp içine pudingi ekleyin. Kaynama noktasına gelene kadar pişirip ateşi kısın. 1 dakika daha pişirip ateşten alın.
Kavrulmuş file fındıkları pudingle karıştırın.
Ufak tart kalıplarımızın içlerini ıslatıp pudingi hızlıca kalıplara pay edin. Buzdolabında 2-3 saat soğumaya bırakın.
Milföy hamurunu 220°C fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra elinizle ufalayın.
Muzlu puding tatlılarınızı kalıplardan çıkarıp tabağa alın. Üstüne milföy parçacıkları ekleyerek servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder