Malzemeler:
150 gr.dövülmüş badem
150 gr. ufalanmış mısır gevreği
400 gr. tavuk göğüs eti
1 çorba kaşığı maydanoz
1 diş sarımsak
3 çorba kaşığı süt
Tuz
150 gr.dövülmüş badem
150 gr. ufalanmış mısır gevreği
400 gr. tavuk göğüs eti
1 çorba kaşığı maydanoz
1 diş sarımsak
3 çorba kaşığı süt
Tuz
Yapılışı:
Tavuk göğüsünü dilimleyin,
Tavuk göğüsünü dilimleyin,
Bir kapta badem,
mısır gevreği, dövülmüş sarımsak ve tuzu karıştırın,
Tavukları süte
batırıp ardından hazırlanan bademli karşımda yuvarlayın,
180 derece ön
ısıtma yapılmış fırında yağlı pişirme kağıdı ile kızarana dek pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder