DANA CORDON BLEU



Malzemeler:
  • 4 Parça İnce Dana Bifteği
  • 4 Parça İnce Tabaka Halinde Kesilmiş Kaşar
  • 4 Dilim Salam
  • 2 Adet Yumurta
  • Un
  • Galeta Unu
  • Tuz
  • Kızartmak İçin Yağ


Yapılışı:

  • Dana bifteklerini hafifçe tuzlayın. 
  • Her bifteğin ortasına bir parça peynir ve salam koyup bifteği ikiye katlayın. 
  • Bir kürdan batırarak tutturun. 
  • Tuz ve karabiber ile tatlandırın. 
  • Sonra una, çırpılmış yumurtaya, galeta ununa bulayın. 
  • Kızgın yağda her iki tarafını da altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın. 
  • Sıcak olarak servis edin.

Yorumlar