Malzemeler:
1 paket Margarin
2 adet Yumurta
1 çay fincanı Pudra Şekeri
2,5 çay fincanı Un
200 gr Nişasta
1 paket Kabartma Tozu
1 paket Şekerli Vanilin
Kakao
Yapılışı:
Unu kabınıza alıp ortasını havuz gibi açın,
Oda sıcaklığındaki margarini ekleyip,yumurtaları kırın ve üzerine de pudra şekerini ekleyin,
Ardından nişasta,şekerli vanilin ve hamur kabartma tozunu ekleyip yoğurun,
Tepsinize yağlı kağıt serin ve hamurunuzdan yumurtadan biraz ufak parçalar koparıp yuvarlayın ve tepsinize dizin,
Küçük bir şişe kapağını kakaoya batırıp yuvarladığınız hamurların üstlerine bastırıp mantar şekli verelim ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirelim. Kurabiyeler pişip ,soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder