Ana içeriğe atla

KAKAOLU BİSKÜVİ TOPLARI


Malzemeler:

1,5 paket petibör bisküvi

100 gr margarin

yarım su bardağı pudra şekeri

yarım su bardağı süt

2 yemek kaşığı kakao

Hindistan cevizi

Dövülmüş ceviz


Hazırlanışı:

1,5 paket petibör bisküvileri robotta un olana kadar parçalayın. 

Geniş bir kaba dökün, 100 gr margarini, yarın su bardağı sütü, 2 yemek kaşığı kakao, cevizi ve diğer malzemeleri ekleyerek yoğurun. 

İyice yoğurduktan sonra yuvarlak şekil vererek ceviz,hindistan cevizine ve kakao bulayarak farklı toplar hazırlayın.En son olarak  kürdan saplayarak servis yapın. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre

YUNAN KARİDOPİTA TATLISI

Malzemeler: ·         3 yumurta