Malzemeler:
8 adet tavuk pirzola
1/2 su bardağı kadar süt
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı hardal
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1-2 yemek kaşığı soya sosu
Tuz, kekik, karabiber
8 adet tavuk pirzola
1/2 su bardağı kadar süt
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı hardal
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1-2 yemek kaşığı soya sosu
Tuz, kekik, karabiber
Taze biberiye
Yapılışı:
Tavuk pirzolalarınızı tuzlayın.
Yapılışı:
Tavuk pirzolalarınızı tuzlayın.
Tavuk
hariç, bütün malzemeyi karıştırıp akıcı olmayan fakat çok da yoğun olmayan bir
sos elde edin.
Hazırladığınız
bu sosa tuzladığınız tavuk pirzolaları yatırın.
Üzerini
kapatıp, buzdolabına kaldırın.
Etlerinizi
dinlendikten sonra sosuyla beraber fırın kabına alın.
Etler
kendi suyunu salacak ve kendi suyu ile pişecektir.
170 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.
pilav ile servis edebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder