Ana içeriğe atla

BU SEVGİLİLER GÜNÜNDE SEVGİLİSİ OLMAYANLAR ŞİMDİ BANA KULAK VERİN!


BU SEVGİLİLER GÜNÜNDE SEVGİLİSİ OLMAYANLAR ŞİMDİ BANA KULAK VERİN!
Öncelikle Sevgililer Gününün sadece özel bir gün olduğunu ve büyütmeye gerek olmadığını belirtmek isterim.Ayrıca son yıllarda tamamen ticarete döndüğü için de son derece rahatsızım bu durumdan.
Neyse yinede ister sevgiliniz olsun ister olmasın bu günün tadını çıkarmak gerek,her yer kırmızı her yer kalp,çiçek ve ayrı bir huzur benim için.
Kız arkadaşlarla felekten bir gece
14 Şubat’ı sevgilisizken eğlenceli hale getirmenin biricik yolu, sevgilisiz kız arkadaşları bir araya toplayıp bir parti vermektir. Yiyin, için, dans edin ve felekten bir gece çalın!



Kendinize gül alın
Bir gülü koklamak için neden bir sevgiliye ihtiyacınız olsun ki! Kendinize en güzel güllerden harika bir demet hazırlatın ve onları seyretmenin tadına varın.

Yalnızlarla sinema keyfi
Sizin gibi yalnız arkadaşlarınızla birlikte sinemaya gidin, ama seçeceğiniz film asla bir aşk filmi ya da romantik komedi olmasın. Belki bir korku ya da aksiyon filmi, kafanızı dağıtmanıza yardımcı olur.

Hafta sonu kaçamağı 
Hafta sonu gezisi düzenleyen tur organizasyonuna katılmak için hala vaktiniz var. Yalnız başınıza iki günlük de olsa bir geziye çıkmak eğlenceli olabilir. Üstelik yeni birileriyle tanışmanız için de fırsat yaratır.

Kendinizi ödüllendirin
Hediye sadece sevgiliye mi alınır sanıyorsunuz? Fena halde yanılıyorsunuz. Kendinizi mutlu etmek için uzun zamandır aklınızda olan kıyafeti ya da ayakkabıyı almaya ne dersiniz?

Sevgilisizler için son 14 Şubat’larda pek moda olup barlarda düzenlenen bekarlar partisine katılın dans edip coşun. Hatta yeni biriyle tanışmanız ihtimali bile olur.

Arkadaşınızın kocasını başka biriyle gördüğünüz günü hatırlayın. “Ya ben de evli olsaydım da şimdi aldatılıyor olsaydım iyi ki kocam mocam yok” deyin.

Yukarı kattaki evli çiftin kavgasına kulak verin ve “Ya şimdi benim de sevgilim olsaydı ve evlenseydik ve böyle bağrışsaydık iyi ki sevgilim yok yaşasın” deyin.

14 Şubat’ın hafta sonuna denk gelmesini fırsat bilip tek başınıza eğlenceli bir tura katılıp tatile çıkın. İşte size birileriyle tanışmak için bir fırsat daha.

Kendinize hediye alın çok güzel bir elbise mesela J

Sevgilisiyle yeni ayrılan arkadaşınızın ağlayan sesini küçük bir teybe kaydedin. 14 Şubat’ta dinleyip mutlu olun.

Sizi çok beğenen ama sizin hiç beğenmediğiniz birinin yemek teklifini sırf o akşam yalnız olmamak için sakın kabul etmeyin. Hiç olmaması kötüsüyle olmaktan iyidir.

Sevgiliniz olsaydı ona alacağınız hediyenin parasıyla geçen gün vitrinde görüp beğendiğiniz kazağı kendinize hediye edin.

Pijamalarınızı giyin patlamış mısır ve kola alıp televizyonda “sex and the city”i seyredin.

Kendinize ödül olarak yoğun bir cilt bakımı ve masaj hediye edin inanın çok iyi gelecek...

Ve son olarak: Bir kağıda “14 Şubat 2015 Sevgililer Günü’nde harika sevgilimle başbaşa yemek yiyor olacağım” diye yazın. Öyle biri bir yerlerde şu anda var ve sadece tanışmadınız henüz. Belki de aynı yollardan geçip duruyorsunuzdur.


Geçici ayrılık özlemi artırır 
Sevgilisi iş ya da askerlik için uzakta olanlar da Sevgililer Günü’nü sevgilisiz geçirenler kervanına dahil. El ele, etrafa gülücükler saçan çiftlere bakıp da hüzünlenmemek elde değil, haklısınız. Ama bu geçici ayrılığın aranızdaki sevgiyi daha da güçlendireceğini, özlemin ve arzunun artacağını, kavuştuğunuz gün özlem gözyaşlarının yerini mutluluk gözyaşlarının alacağını düşünüp içinizi ferah tutmaya çalışın. Ne de olsa sayılı gün çabuk geçer!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre

YUNAN KARİDOPİTA TATLISI

Malzemeler: ·         3 yumurta