Malzemeler:
Kalp
şeklinde hazır çikolatalı pandispanya (kalp şeklinde bulamazsanız yuvaklak
pandispanya alıp kesebilirsiniz.)
500 gr. çilek
Kreması
için:
1 paket sade
krem şanti
1 paket çilekli
krem şanti
2 su bardağı soğuk
süt
Yapılışı:
Pandispanyanın
tabanını yağlı kağıdın üzerine yerleştirin.
Sade krem
şantiyi ve çilekli kremşantiyi ayrı kaplarda birer bardak süt ile 5 dk.
çırparak hazırlayın ve sertleşmesi için dolaba koyun.
Bu esnada
çilekleri iyice yıkayıp ince ince dilimleyin.
İyice
soğumuş olan sade krem şantiyi tabanın üstüne yayın, üzerine dilimlediğiniz
çilekleri yerleştirin ve çileklerin üzerin bir kat daha krem şanti sürün.
Pandispanyanın
tavanını yerleştirin, çilekli krem şantiyi üzerine ve yanlarına yedirin,
spatula yardımıyla düzeltin.
Pastanın
kenarlarını pasta süsüyle renklendirin.
Dolapta 1
saat dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder