Malzemeler:
·
Önceden
eritilmiş 3/4 margarin
·
1 çay
bardağı sıvıyağ
· 1 çay
bardağı yoğurt
·
Kabartma
tozu
·
Bir iki
damla sirke
·
Aldığı
kadar un
·
Beyaz
peynir
·
Maydanoz
Hazırlanışı:
·
Peynir
ve maydanoz hariç olmak üzere geriye kalan bütün malzemelerimizi bir kaba alıp
yoğurarak yumuşak bir hamur elde edelim.
·
İçine peynir
ve maydanoz ile hazırladığımız içi koyup kapatalım.
·
Kapattığımız
kısımları alta gelecek şekilde önceden yağladığımız tepsiye dizelim.
·
Üstlerine
yumurta sarısı sürüp çörek otunu da serpelim.
·
Önceden
ısıttığımız 200 derecelik fırında üstleri kızarana kadar pişirelim.
Yorumlar
Yorum Gönder