Malzemeler:
·
3 adet kabak
·
1 yemek kaşığı
mısır unu
· Yarım bardak çekilmiş ceviz
· 1 çay kaşığı nane
· Tuz
Hazırlanışı:
· 3 adet kabağı halka halka doğrayın.
· 1 yemek kaşığı mısır unu, yarım bardak çekilmiş ceviz, 1 çay kaşığı nane ve tuzu karıştırın.
· Kabakları bu karışıma ekleyip iyice harmanlayın.
· Kızgın yağda kızartarak sıcak servis yapın.
· Yarım bardak çekilmiş ceviz
· 1 çay kaşığı nane
· Tuz
Hazırlanışı:
· 3 adet kabağı halka halka doğrayın.
· 1 yemek kaşığı mısır unu, yarım bardak çekilmiş ceviz, 1 çay kaşığı nane ve tuzu karıştırın.
· Kabakları bu karışıma ekleyip iyice harmanlayın.
· Kızgın yağda kızartarak sıcak servis yapın.
Yorumlar
Yorum Gönder