BAHARATLI PEYNİR


Malzemeler:

·        2 Su Bardağı Tam Yağlı Beyaz Peynir

·        1 Su Bardağı Lor Peyniri

·        1 Yemek Kaşığı Hardal

·        2 Adet Kırmızı Biber

·        1 Yemek Kaşığı Pul Biber

·        1 Çay Kaşığı Kimyon

·        1 Çay Bardağı Sızma Zeytinyağı

·        1 Yemek Kaşığı kırmızı Üzüm Sirkesi

 

Hazırlanışı:

·        Kırmızı biberleri ikiye kesip, tohumlarını temizleyip, kabaca doğrayın.

·        Diğer tüm malzemeler ile birlikte rondoda çekin.

·        Bir saklama kabına alıp, buzdolabında soğuttuktan sonra, deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber ile servis edin.

·        Soğanlı ekmeklerinizin yanına veya ıspanaklı tartın üzerine servis edin.

Yorumlar