Malzemeler:
·
2 Su
Bardağı Tam Yağlı Beyaz Peynir
·
1 Su
Bardağı Lor Peyniri
·
1 Yemek
Kaşığı Hardal
·
2 Adet
Kırmızı Biber
·
1 Yemek
Kaşığı Pul Biber
·
1 Çay
Kaşığı Kimyon
·
1 Çay
Bardağı Sızma Zeytinyağı
·
1 Yemek
Kaşığı kırmızı Üzüm Sirkesi
Hazırlanışı:
·
Kırmızı
biberleri ikiye kesip, tohumlarını temizleyip, kabaca doğrayın.
·
Diğer tüm
malzemeler ile birlikte rondoda çekin.
·
Bir saklama
kabına alıp, buzdolabında soğuttuktan sonra, deniz tuzu ve taze çekilmiş
karabiber ile servis edin.
·
Soğanlı
ekmeklerinizin yanına veya ıspanaklı tartın üzerine servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder