Ana içeriğe atla

7 GÜNDE 7 KILO VERDİREN DUKAN DİYETİ




7 Günde 7 Kilo verdiren DUKAN DİYETİ 
7 günde 7 kilo verdiren dukan diyeti listesi ile çok fazla aç kalmadan kilo verebileceksiniz.
Burada yer alan menüleri hergün uygulamalısınız.

7 Günde 7 Kilo Verdiren Dukan Diyeti

Sabah:

Her gün kalktığımızda mutlaka bir bardak ılık su içine yarım limon sıkılmış ılık su içiyoruz
Her sabah kahvaltıdan önce meyve salatası tüketeceğiz. Meyve salatasının içeriğini armut, portakal, yeşil elma ve mandalinadan oluşturuyoruz.
Hazırladığımız meyve salatasının içine biraz yoğurt ekliyorsunuz.
Eğer meyve salatasıyla doymazsanız, bu öğünden yarım saat kadar sonra kibrit kutusu kadar peynir , 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini şekersiz çay ile tüketebilirsiniz

Öğle:
Domates, marul, yumurta ve küçük bir patates haşlamasından salata hazırlayın ve içine biraz zeytinyağı ekleyerek bol bol limon sıkın. Öğlenleri doyana kadar tüketin.
İsterseniz yanında yarım kase yağsız yoğurt tüketebilirsiniz.

Akşam:
Öğlen tükettiğimiz salatanın bir miktar daha az olanını hazırlayın.
200 gram kadar yağsız kırmızı eti ızgarada pişirin ve tüketin
Bir kase yağsız yoğurt

Not: Akşam yemeklerinde yağsız olmak şartıyla ekstra öğünler tüketebilirsiniz. Asitli, yağlı, ve şekerli gıdalar yasak, uzak durun !

Not: Şayet şeker krizi geçirenler, diyet listesine uymasa da Nescafe 3'ü bir arada tüketebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANTEP USULÜ PEYNİRLİ İRMİK HELVASI

Malzemeler (4-6 kişilik) : ·         125 gram margarin

ORMAN MEYVELİ SUFLE

Malzemeler: 2 Yemek Kaşığı Buğday Unu (10g) 2 Yemek Kaşığı Pakmaya Mısır Unu (10g) 1 1/5 Çay Bardağı Süt (120ml) 4/5 Çay Bardağı Süt Kreması (80ml) 3 Yumurta 5 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (80g) 15-20 Adet Yıkanmış Dilimlenmiş Kiraz Orman Meyveleri (100g) (çilek, böğürtlen, vb..) 1 Limonun Suyu 1 Yemek Kaşığı Tereyağı (eritilmiş) (18g) Üzeri için: 1 Yemek Kaşığı Pakmaya Pudra Şekeri (18g) 1 Çay Bardağı Orman Meyvesi 4-5 Adet Taze Fesleğen Yaprağı Hazırlanışı: Fırınınızı önceden 190 o C ayarlatın ve ısıtın. Bir sos tenceresinde krema ve sütü kaynayana kadar ısıtın. Ocaktan alın. İçerisine 3 adet yumurta sarısı, pudra şekerinin yarısı, un ve mısır ununu ekleyin. Tekrar kısık ateşte yavaş yavaş çırparak karıştırarak pişirin. Bir kaba alıp, arada karıştırarak ılıtın. Bir meyve öğütücüsü yardımı ile meyveları ve limon suyunu 1 dakika kadar çekin. Hazırladığınız kre

YUNAN KARİDOPİTA TATLISI

Malzemeler: ·         3 yumurta