Malzemeler:
- 5 Dilim Tam Buğday Tost Ekmeği
- 4 Adet Yumurta
- 4 Yemek Kaşığı Süt
- 1-2 Çay Kaşığı Toz Tarçın
- 2 Yemek Kaşığı tereyağı
- 2-3 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri
Hazırlanışı:
- Tost ekmeklerini çapraz, üçgenler şeklinde ikiye
kesin.
- Yumurtaları bir çırpma kabına aktarıp, üzerine
süt ve tarçın ilave edip, mikserde düşük devirde çırparak karıştırın.
- Ekmekleri karışıma bulayın ve tereyağı eritilmiş
tavada her iki tarafını da kızartın.
- Tavadan alınca havlı kağıt serili tabakta fazla
yağını alıp, pudra şekerine bulatın.
- Peynir çeşitleri veya fındık ezmesi ile ılık
servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder