AROMATİK BİTKİLER VE BAHARATLARIN BİRLİKTE KULLANIMI



Kümes Hayvanları için:

·        Biberiye ve kekik,

·        Tarhun Otu, Yabani Mercanköşk ve Soğan, Sarımsak Tozları.

·        Kimyon, Defne Yaprağı, Safran veya Zerdeçal,

·        Zencefil, Tarçın, Yenibahar

·        Köri Tozu, Kekik ve Soğan Tozu

 

 

Sığır Eti için:

 

·        Kekik, Defne Yaprağı ve ince kıyılmış Kuru Soğan

·        Zencefil, Hardal ve Sarımsak Tozu

·        Dereotu, Muskat Cevizi, Yeni Bahar

·        Kara Biber, Defne Yaprağı, Karanfil Tohumu

·        Şili Tozu, Tarçın, Yabani Mercanköşk

 

 

Hamur İşleri için:

 

·        Fesleğen, Biberiye, Kıyılmış Maydanoz

·        Kimyon, Zerdeçal, Kırmızı Biber

·        Yabani Mercanköşk, Kekik

 

Yorumlar