Malzemeler:
·
1 adet
yumurta,
·
4 çorba
kaşığı yulaf kepeği,
·
1 çorba
kaşığı süt tozu,
·
Yarım
çorba kaşığı tatlandırıcı,
·
Yarım
paket kabartma tozu,
·
1 çorba
kaşığı light yoğurt,
·
Lor peynir
Hazırlanışı:
·
Yumurta,
yulaf kepeği, süt tozu ve diğer tüm malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
·
Tepsinin
üzerine yağlı kağıt koyuyoruz.
·
Karışımdan
kaşık yardımıyla tepsiye poğaça büyüklüğünde parçalar koyuyoruz.
·
Üzerine
arzu ederseniz çörek otu ekleyebilirsiniz.
·
Tepsiyi fırına veriyoruz ve 180 derece de 20
dakika pişiriyoruz.
Yorumlar
Yorum Gönder