YULAF KEPEKLİ POĞAÇA


Malzemeler:

·        1 adet yumurta,
·        4 çorba kaşığı yulaf kepeği,
·        1 çorba kaşığı süt tozu,
·        Yarım çorba kaşığı tatlandırıcı,
·        Yarım paket kabartma tozu,
·        1 çorba kaşığı light yoğurt,
·        Lor peynir


Hazırlanışı:

·        Yumurta, yulaf kepeği, süt tozu ve diğer tüm malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
·        Tepsinin üzerine yağlı kağıt koyuyoruz.
·        Karışımdan kaşık yardımıyla tepsiye poğaça büyüklüğünde parçalar koyuyoruz.
·        Üzerine arzu ederseniz çörek otu ekleyebilirsiniz.
·         Tepsiyi fırına veriyoruz ve 180 derece de 20 dakika pişiriyoruz.

Yorumlar