Malzemeler:
- 3 Yemek Kaşığı Buğday Unu
- 2 Su Bardağı Pudra Şekeri (240g)
- 4 Yumurta
- 15 Yemek Kaşığı Tereyağı (240g)
- Bitter Çikolata (260g)
Hazırlanışı:
- Fırınınızı önceden 150 dereceye ayarlayın ve
ısıtın
- Bitter çikolatayı doğrayıp, tereyağı ile birlikte
ben-mari metoduyla eriterek bir kaba alın ve ara ara karıştırarak erimeye
bırakın.
- Başka bir karıştırma kabına un ve şekeri eleyerek
aktarın ve harmanlayın.
- Çikolatalı karışımın üzerine tüm malzemeleri de
ekleyip, bir spatula yardımı ile iyice karıştırın.
- Tepside, ufak kağıt kalıplar içerisine 2/3 lerini
dolduracak şekilde aktarın ve önceden 150 derece ısıtılmış fırında 22-24
dakika pişirin.

Yorumlar
Yorum Gönder