KOLAY BROWNI


Malzemeler:

  • 3 Yemek Kaşığı Buğday Unu
  • 2 Su Bardağı Pudra Şekeri (240g)
  • 4 Yumurta
  • 15 Yemek Kaşığı Tereyağı (240g)
  • Bitter Çikolata (260g)

Hazırlanışı:

  • Fırınınızı önceden 150 dereceye ayarlayın ve ısıtın
  • Bitter çikolatayı doğrayıp, tereyağı ile birlikte ben-mari metoduyla eriterek bir kaba alın ve ara ara karıştırarak erimeye bırakın.
  • Başka bir karıştırma kabına un ve şekeri eleyerek aktarın ve harmanlayın.
  • Çikolatalı karışımın üzerine tüm malzemeleri de ekleyip, bir spatula yardımı ile iyice karıştırın.
  • Tepside, ufak kağıt kalıplar içerisine 2/3 lerini dolduracak şekilde aktarın ve önceden 150 derece ısıtılmış fırında 22-24 dakika pişirin.

Yorumlar