Malzemeler:
·
1 adet havuç
·
1 adet patates
·
200 gr.
kuşbaşı et
·
1-2 adet kuru
soğan
·
1-2 diş
sarımsak
·
1 adet paprika
biber
·
1 çorba kaşığı
domates salçası
·
1 tatlı kaşığı
biber salçası
·
1 çorba kaşığı
tereyağı
·
Tuz,
karabiber, kimyon
·
1-2 su bardağı
sıcak su
Yapılışı:
·
Tencereye eti,
küçük doğranmış kuru soğanı ve tereyağını ekleyin kısık ateşte soteleyin,
havucu, paprika biberi ve patatesi de minik doğrayın ilave edin, birlikte biraz
daha karıştırarak soteleyin.
·
Küçük
doğranmış sarımsağı, domates salçasını, biber salçasını, tuzunu baharatını ve
sıcak suyunu ekleyin(suyunu malzemeye göre ekleyin, sebzelerin arasında
görünecek kadar sıcak su koyun fazla koyarsanız lezzeti azalır).
·
Bezelyeyi de
ekleyin, tencereyi veya düdüklüyü kapatın kısık ateşte pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder