ÇİLEKLİ SANGRIA


 
Malzemeler:

·        ½ kilo organik çilek
·        1 organik elma
·        ½ demet fesleğen
·        1 şişe Vinolus Chardonnay
·        1/3 su bardağı organik agave şurubu
·        1 su bardağı soda
·        1 su bardağı organik üzüm suyu

 

Hazırlanışı:

·        Çilekleri iyice yıkadıktan sonra ince ince dilimleyin.
·        Elmayı da aynı şekilde yıkayıp kabuklarını soymadan küp küp kesin.
·        Fesleğenleri ince ince keserek sangria'ya eklemektense, içenlerin boğazına yapışmasın diye çatalla ezerek tadının çıkmasını sağlayabilirsiniz.
·        Meyveleri agave şurubunu ve fesleğini sangria sürahisine ekleyip, 10 dakika bekleyin.
·        Rengin kırmızılaşmaya başladığını göreceksiniz.
·        Sodayı ve şarabı da ekleyin, iyice karıştırıp, kepçeli derin bir kapta bol buzla servis edin.

Yorumlar