Malzemeler:
·
½ kilo organik çilek
·
1 organik elma
·
½ demet fesleğen
·
1 şişe Vinolus Chardonnay
·
1/3 su bardağı organik agave şurubu
·
1 su bardağı soda
·
1 su bardağı organik üzüm suyu
Hazırlanışı:
·
Çilekleri iyice yıkadıktan sonra ince
ince dilimleyin.
·
Elmayı da aynı şekilde yıkayıp
kabuklarını soymadan küp küp kesin.
·
Fesleğenleri ince ince keserek
sangria'ya eklemektense, içenlerin boğazına yapışmasın diye çatalla ezerek
tadının çıkmasını sağlayabilirsiniz.
·
Meyveleri agave şurubunu ve fesleğini
sangria sürahisine ekleyip, 10 dakika bekleyin.
·
Rengin kırmızılaşmaya başladığını
göreceksiniz.
·
Sodayı ve şarabı da ekleyin, iyice
karıştırıp, kepçeli derin bir kapta bol buzla servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder